Up Leen: Mijn Passat en zijn verhaal met een knipoog


Het is haast niet voor te stellen maar er zijn daadwerkelijk liefhebbers van de Passat 35i welke zo gecharmeerd zijn van dit type Volkswagen dat er complete verhalen over worden geschreven.

Neem bijvoorbeeld Leen. Een vaste gebruiker op het Passat 35i Forum. Hij heeft een poos geleden een Passat 35i Sedan gekocht en is hier inmiddels zeer verknocht aan geraakt. Leen heeft de moeite genomen hier een aantal verhalen over te schrijven met een vrolijke noot. Hoewel het korte verhalen zijn, zijn deze gemakkelijk geschreven, leesbaar en bevatten hier en daar een kwinkslag.

  

Ik als mede Passat 35i Variant rijder, kan mij heel goed voorstellen hoe Leen het rijden in een Passat 35i ervaart. Het zijn de wat oudere wagens welke ook net als ons aandacht en onderhoud nodig hebben. Aan de Passat kun je zien hoe de eigenaar zelf is. Helaas heb ik Leen nog niet persoonlijk omtmoet, maar dat zal naar aanleiding van zijn verhalen zeker nog gebeuren. Inmiddels heeft Leen zeker 10 verhalen geschreven welke de 'verhouding' tussen hem en zijn Passat 35i beschrijven. Deze ware meesterstukken, waarbij ook bij mij een brok in de keel onstond bij sommige delen, wil ik jullie zeker niet onthouden:

Mijn Passat en zijn verhaal met een knipoog Meerdere delen zullen ongetwijfeld volgen de komende periode. Leen, bedankt voor het geven van jouw toestemming om jouw verhalen hier te mogen plaatsen